Bakgrund

Bakgrund EX8

 

Idén med ”EX8-Shake” är att ta vara på och förvalta ett ”Vedertaget begrepp”(Shake) som ger konsumenten de han/hon vill ha. En exklusive designad sportflaska för alla tillfällen med ett patenterat Powerfilter (klumplösare) lätt att håll ren med sitt anti-bakteriella matreal.

 

Att kunna erbjuda leverantörer ett sortiment flaskor med rätt namn ”4H-Shake” till ett rätt pris med både högsta kvalitet överlägsen funktion för både elit och motionärer är för oss en självklarhet. EX8-Shake kommer tillverkas i 3 olika storlekar för att tillfredställas dom flesta målgrupperna.

 

Med tanke på att ”Shake” är ett vedertaget begrepp hos både återförsäljare, träningsanläggningar och hos gemene man, så ser vi det helt naturligt att vi lyfter fram och legaliserar begreppet. Vi skapar därför en ny serie träningsflaskor som heter ”EX8-Shake” av högsta kvalité. Vi tror att en produkt med denna ”design och patent” kommer ta största flaskförsäljningen på gym och alla tänkbara försäljnings ställen, och att leverantören får mycket gratis hjälp vid försäljningen med denna enkelhet. Att produkten även skall finnas representerat på många mässor och event ser vi enbart som en självklarhet för att tillfredsställa konsumenternas och återförsäljarnas behov.

 

Målgrupp för våra produkter är alla som i dag och i framtiden köper träningsflaskor både på gym sportaffärer och på dagligvaruhandeln.

Flaskorna är naturligtvis giftfria lätta och säkra att hantera och med högsta kvaliteten på marknaden. Med rätt namn och design (patent) så kan detta inte bli fel.

4H-Shake skapar inte någon ny marknad totalt och ökar inte på flaskförsäljningen i Sverige och övriga världen som redan är en mogen marknad. Det vi gör är att fördelar marknaden på ett nytt och mer tillfredsställande sätt för konsumenten.

 

Alla företag inom alla branscher önskar försäljnings framgångar och med vårt upplägg är vi övertygade att vi når stor framgång. Det är svårt och kostsamt att plocka fram nya produkter med ett nytt och okänt namn och design, det vet alla. Men att använda och ta vara på ett ”begrepp” som redan finns och används av i stort sett alla Svenskar och övriga världsmedborgare, borde borga för en försäljnings succé med ganska enkla medel.

 

Här kan verkligen vi sätta ner foten och markera att vi kan leverera högsta kvalité med ”rätt namn och design” till konsumenterna.

 

Att de stora flaskkonkurrenterna försöker få bort begreppet är enbart för egen vinning och inte för konsumenternas bästa. Att lyfta upp träningsflaskan i finrummet är på tiden. Så varför gå över ån efter vatten? Sälj ”EX8-Shake” med rätt design och kvalité som alla vill ha.

 

För vi är ju alla hjältar oavsett om vi tränar för att vinna, för att gå ner i vikt, eller hålla sig i form, osv,

KONTAKT

4 Hero LTD

27 GLOUCESTER PLACE

W1U 8HU LONDON

UNITED KINGDOM

info@4-hero.com