Beställning

Vid beställning av EX8 Shaken anger du produktkod ”EX8”, skicka din beställning till: bestallning@4-hero.com.

Ange Förnamn, Efternamn, Adress, Postnummer, Postadress, Antal, samt hur du vill betala så som Bankgiro, Konto, Swish.

 

Din nya EX8 Shaker kommer att levereras i turordning efter beställnings / betalnings ordning. Shakern kommer att börja levereras under Januari 2016. Missa nu inte chansen att beställa din unika EX8 numrerade och signerad av Roddy Benjaminson.

Först till kvarn för de första 100 special signerade. Pris 425 kr (ord. pris 525 kr)

 

- Passa på att beställ din 4 Hero flaska nu!

 

EX8 Shaker med patenterat powerfilter – för bästa träningsresultat och välbefinande.

Den har en patenterad unik design som tar bort alla klumpar och har en väldigt lång hållbarhet.

Vår nya träningsshaker EX8 kommer till Sverige i slutet av November som har redan nu fått stor uppmärksamhet.

Vår shaker blandar även de svåraste pulver utan några problem tack vare vårt unika powerfilter, säger Roddy Benjaminson, gymägare på Gym22.

Beställer du din EX8 Shaker omgående, kommer du få en unik EX8 Shaker som är både nummrerad och signerad av vår ”Roddy”

 

Det är många i Sverige som använder proteinshaker för att maximera träningsresultatet, men det är som alla vet svårt att få ut klumparna. Det är osmakligt att dricka en proteinshake med klumpar i, det känns som att det "växer i munnen".

 

Rengörs enkelt i diskmaskin.

Att dricka en proteinshake med klumpar i är jätte tråkigt och kan kännas trist. Nästa problem med dagens shaker är att dom luktar om man inte rengör dom direkt efter användning. tyvärr så släpper inte ofräshheten och lukten går ej ur. Vanliga shaker luktar direkt om dom inte diskas omgående, och det spelar ingen roll hur många gånger man diskar den lukten försvinner aldrig.

VI REKOMMENDERAR ATT MAN DISKAR SIN EX8 SHAKER I DISKMASKINEN FÖR ATT VARJE GÅNG FÅ DEN ATT BLI SOM NY.

 

Det här ovan är några av anledingarna till att vi tagit fram en helt ny proteinshake.

 

Vår unika rostfria EX8 shaker i 18-8 stål villket innebär att den är godkännd för kontakt med livsmedel, samt tillhörande powerfilter i 18-8 stål. Med sin superinovativa förslutnig ger den en absolut kladfritt brukande.

Både bajonetfattning och löstagbara tätningsringar i silikon som ger njutsamt användande och enkel rengörning.

Men en av dom största anledingarna till EX8 Shaken är !!!

Med en behållare och lock i rostfritt stål är vår Shaker helt fri från Bisfenol - A och andra gifter som vanliga plaster släpper ut.

 

Bisfenol A, även kallat BPA, är en vanligt förekommande plastkemikalie och återfinns i många produkter som används vardagligen. Några exempel är proteinshaker, vattenflaskor, matlådor, osv. Kemikalien liknar kroppens egna hormon och kan därför leda till icke önsvärda effekter så som minskade av kroppens testosteron, nedsatt fortplantningsförmåga och bröstcanser. Vid bland annat uppvärmning av plast läcker det hormonstörande ämnet ut och tas upp av kroppen. Tidigare har man trott att det enbart är höga doser av BPA som utgör hälsorisker men nya studier visar att BPA även i låga doser är skadliga och kan leda till allvarliga bieffekter. I Frankrike har man valt att gå längre och förbjuder BPA i alla material som kommer i kontakt med mat från och med Januari 2015.

 

Vi på 4 Hero ltd vill upplysa allmänheten om hälsoriskerna som BPA utgör och har därför i samråd med specialister och användare utvecklat en proteinshaker i rostfritt stål för att maximera dina träningsesultat och hälsa och minimera hälsoriskerna för dig.

 

Vetenskap från: Brest cancer fund, National center for Biotechnology iformation, Kemikalieinspektionen.

http://breastcancerfund.org/clear-science/radiation-chemicals-and-breast-cancer/bisphenol-a.html

http//www.ncbi.nlm.nih.gov/pcm/articles/PMC1280330

http//www.kemi.se/innehall/Fragor-1-fokus/Bisfenol-A-BPA/

 

Fakta och beställning

Vår EX8 Shaker rymmer 800 milliliter och kommer med en volymskala som visar volymen i både oz och millimeter. Både locket och dricköppningen är försedda med bajonettfattning för garanterad läckagefritt handhavande. Att sedan dryckesöppnings enheten är exklusivt monterat med flätat kolfiber band eller liknade för både utseende och bästa hållbarhet.

 

Stål kyls ned snabbare än plast när man häller i den kalla vätskan. Innehållet hålls kallt längre och smakar godare.

 

Återvinning av stål sparar sjutiofemprocent mer energi jämfört med att tillverka nytt. EX8 Shakern är till hundraprocent återvinningsbara.

KONTAKT

4 Hero LTD

27 GLOUCESTER PLACE

W1U 8HU LONDON

UNITED KINGDOM

info@4-hero.com